středa 13. června 2018

Jasmín v květináči

Jasmín v květináči

Ale kvést vám bude i doma v květináči. Před týdnem jsem si koupila pokojový jasmín , byl krásně nakvetlý a měl. Na jaře jsem jí přesadila do většího květináče , a začala přihnojovat. Pěstování pravého jasmínu v květináči.


V letním období jasmínu vyhovuje pěstování venku. Kdy potřebuje sazenice přesadit poznáte tak, že se podíváte zespodu na květináč a když prorůstají nádobou kořeny můžete rostlinu přesadit. U nás se dá pěstovat v květináčích. Zejména dostatečně velký květináč s dobrou drenáží (nejlépe keramzitem) pod vrstvou zeminy a vydatná zálivka. Pro bohaté květenství je nutné světlo, v létě hojná zálivka a přihnojování.


Rostlina potřebuje zvýšenou . Sedět vedle kvetoucího jasmínu , to je úžasný smyslový zážitek. Jasmín by neměl nikdy svěsit . Vy si jej můžete obstarat na každý rok. Jaký jasmín vybrat do zahrady? V malých zahradách je nejlepší pěstovat jej v květináči a vytvářet keř . Než zasadíme výhonek do květináče se substrátem, ještě jej ponoříme do stimulátoru, aby lépe zakořenil. Květináč přikryjeme igelitovým sáčkem.


Jasmín v květináči

Květy jasmínu (Jasminum sambac) byly již ve Staré Číně používány pro léčebné účely. Také je tato květina považována za symbol lásky, . Jak se o něj starat: Pokud máte jasmín v květináči , určitě ho umístěte k oknu, protože potřebuje hodně světla. Typ doručení: Dodáváme rostlinu v pěstebním květináči.


Snad se jmenuje Chilský jasmín ? Je moc hezká, mohli byste. Pěstujeme ji ve větším květináči na balkonu, terase apod. A vždy rostlinu zalévejte měkkou a vlažnou vodou.


Jasmín v květináči

Hnojivo pro pokojové kvetoucí rostliny přidávejte do zálivky v . Zimní jasmín lze snadno přesadit do květináče , takže se může. Stanoviště: plné slunce - polostín. Doba kvetení: únor - březen. Potřebovala bych poradit, jak se starat o jasmín doma v květináči.


Koupila jsem ho před týdnem a květy už jsou nyní hnědé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky