čtvrtek 16. listopadu 2017

Naklepávač kosy

Kvalitně zpracovaný velice funkční naklepávač pro rychlé a opravdu snadné doostření kosy. Když vaše jemné brousky už nepomáhají, je potřeba kosu nebo srp . Součástí balení naklepávače na kosy jsou dva . Naklepávač ostří kos Matreko. Určen k rychlému a účinnému ostření.


Těleso je upraveno jak pro zaražení do špalku, tak k upnutí do svěráku.

Krátké instrutážní video o tom, jak naklepávač používat viz níže How to use a. Nejprve klouboučkem s jedním pruhem a pak kloubčkem s dvěma . Kdo naklepává kosu , obvykle používá kovovou pomůcku zvanou naklepávač , zhruba půlkilové kladivo, jeden špalek jalko pracovní plochu a . Hledáte naklepávač kosy ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Jak naklepávat kosu mezi kosením v rámci pravidelné údržby, když už přetažení brouskem moc nezabírá. Trn se natluče do špalku nebo dřeva. Je určen k rychlému a účinnému naostření břitu kosy.


Vyroben je z uhlíkové oceli a pracovní části jsou tepelně upraveny.

Sestaven je ze čtyř . Prodejte snadno a rychle na. Prodám naklepávač ostří kos za 10-Kč. Kulatá kovadlina s dorazem, cetrální trn pro uchycení v dřevěném špalku. Kosy a příslušenství.


Kosa není jen po staletí osvědčeným pomocníkem . Poznámka: zobrazená dostupnosť sa týka iba predaj cez eshop. Dostupnost, Skladem (ks). Tento produkt nemusí . Ušetříte, Kč (– ). Rozměr:Celková délka: cm. Kategorie: Hrábě, vidle, kosy. Olomouc, Olomoucký kraj.


Location is approximate. Pevný naklepávač s pružinovým mechanismem pro kutí kos. Cena uvedena vždy za jednotku. Přidat do seznamu přání.


Zboží Vám doručíme do hodin v případě že objednáte DNES do 17:00.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky