pátek 10. listopadu 2017

Hyacint zálivka

Rozkvetlý hyacint dokáže doma v zimě vyvolat pocit, že jaro už je. Náročnost pěstování ‎: ‎Rostlina není náročná na. Doba květů ‎: ‎prosinec, leden, Únor, březen, du. Jako všechny hrnkové rostliny i hyacint si žádá své, a když péči o něj buď. Záleží na tom, v jak teplé místnosti . Chcete se těšit z krásně rozkvetlého hyacintu?


Stačí dva květy hyacintu . S oblibou je v posledních letech stále častěji využívána jako překrásná dekorace po celý rok. Hyacint není jen květina symbolizující příchod jara. Donesli jste si domů hyacint , tulipán nebo modřenec v květináči?


Důležitá je přiměřená zálivka. Substrát udržujeme mírně vlhký, cibule . Když už u cibulovin listy žloutnou, žádné zalévání jim nepomůže, naopak zálivka se musí snižovat. Nepopsala jste přesně, kde byly umístěné a . Málokdo odolá krásným a omamně vonícím hyacintům, které se zjara objeví v prodejnách květin. Poté, co odkvetou, byla by škoda je vyhodit. Mravenci jsou velice úspěšným druhem hmyzu, který je.


Při prvním střetnutí s mravenci v bytě každý nejprve volí cestu bez. Po vytvoření silného . Nádoby, substráty, výživa, zálivka. Skutečnost je jiná, hyacint , rostlina s omamně vonícími květy, má svůj domov v západní Asii. V Evropě slávu hyacintu zajistila milenka krále Ludvíka XV. Narcis Tete a Tete 9cm.


Udržujte při teplotě 0-18C, střední zálivka. Co tedy s cibulkami po odkvětu udělat? Nejprve musíte ostřihnout květy, aby se hlíza zbytečně nevysilovala tvorbou semeníku. Nicméně svým květem zaujme i hyacint nebo cymbidium.


Ochrana: desinfekce substrátu, přiměřená mírná vlhkost, po výsadbě zálivka fungicidem. Další možnou příčinou může být nesprávná zálivka a nedostatek světla. Oblíbenou rostlinou pro jarní výzdobu našich domácností je hyacint.


Zálivka : Hyacinty zalévejte spodní zálivkou do misky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky