úterý 28. listopadu 2017

Kontejner 5m3

Būvgružu un sadzīves atkritumu izvešana, kravu pārvadāš. Objednávka2: Objednávka. Přistavení a pronájem kontejneru,likvidace odpadu.


Vanový kontejner , mulda - m- Výroba ocelových vanových kontejnerů. Nabízíme ocelové vanové kontejnery Mulda bez vík, kontejnery s víky, vanové .

Nosive površine – podne obložene limom debljine mm. Rozměry kontejneru: A - m. Použití: Vhodný na stavební suť, sypké materiály, . Kontejner m, Kontejner . КОНТЕЙНЕР -ТАНКЕР JET A1. Najčešće se koriste za skupljanje i odvajanje građevinskog otpada na samom gradilištu. Idealni su za uske gradske ulice, jer u praliu . Tyto kontejnery na odpad .

Create New Collection. Tento rychlý filtr Vám pomůže vybrat vhodný kontejner pro sběr tříděného odpadu . Komunalni kontejneri su izrađeni prema DIN standardima i prilagođeni za nakladanje jedan na drugi. Prirejeni so za prevoz in praznjenje s. Pronajměte si kontejner ještě DNES!


Osrednjeslovenska - samonakladalni kontejer rabljen lahko v slabem stanju - 6. Ovisno o vrsti otpada izvedbu . Velkoobjemový kontejner typ AVIA s výklopnými bočnicemi na obou stranách, které. Transportacija i instalacija se vrši korišćenjem skip -loading vozila. Ovi sistemi su pogodni za upravljanje otpadom, kolekciju . CENE POSOD: VRSTA POSODE. KONTEJNER odprti 7m3.


ZABOJNIK plastični 500. Tento kontejner je určen pro přepravu kusového a paletového materiálu. Zadní čelo kontejneru je upraveno na sklopné i výklopné.


Za sakupljanje komunalnog otpada, papira, plastike, metala i dr. Odolnost – silná a pevná konstrukce, vysoce kvalitní polyetylén a moderní technologie stojí za mimořádnou .

Celkový objem ve variantách nebo m3. Chrání kontejner před tlakem okolní zeminy a spodní vody, která by měla za následek vyplavení kontejneru. Rabljeni kontejner za šutu 5mprodajem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky