úterý 12. února 2019

Vířivka praha

Vířivka praha

Přehled nabídek pražských wellness center - pronájmy vířivek. Všechny pražské vířivky k pronájmu a jejich slevové akce na jednom místě. Privátní vířivka , whirlpool a jacuzzi v Praze.


Vířivka praha

Zaparkujete-li v naší privátní vířivce , máte zdarma parking v hotelových garážích. Nechcete se o vířivku s nikým dělit . Pak jste tady správně. Omrkněte tyto nabídky na Skrz. Máme přehled o cenách, oblíbených nabídkách i recenzích a . Můžete si vybrat z velmi oblíbeného VIP SPA, kde pro Vás bude připravena vířivka až pro osoby s finskou saunou z pravého cedrového dřeva až pro osoby.


Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce . Luxusní diskrétní wellness azyl pro milence a zamilované situovaný na Praze kousek od Andělu. Whirlpool ( vířivka ), sauna, relaxační zóna s lůžkem Praze. Wellnes pro dva v Praze. Přístavní Praha 7. Relax club - Soukromá sauna, vířivka a další Praha 7. Vířivka bude uzavřena od 20.


Celý komplex k pronajmutí pouze pro vás! Víkendový pobyt ve wellness Praha 10. Dopřejte si privátní relaxaci v novém luxusním salónu v centru Prahy.


Vás privátní SPA s vířivkou , saunou a navíc i . Na jednotlivých sedátkách si můžete vyzkoušet . Luxusní vířivky , venkovní vířivé vany a vany masážní pro domácí i komerční použití. Každá oblíbená venkovní vířivka je v hlavním městě Praha i Ostrava . Ponořte se do bublinek, které dopřejí vašim svalům zasloužené uvolnění. Součástí naší relaxační zóny je vířivá vana pro osob. Teplá voda, kterou pravidelně . Sauna a vířivka pro dva za 3Kč místo 6Kč!


Vířivka praha

Dvě hodiny relaxace a pohody s malou lahví sektu. Kč, sleva v Praze. Ráda bych napsala recenzi na vířivku v této vile, která se hodně nabízí na Slevomatu: Ochota personálu - moc milý personál. Hledáte relax v Praze ? Naše pražské studio vám nabízí privátní saunu i vířivku.


Naše wellness centrum je vám plně k dispozici. Bazén, vířivka , sauny, posilovna a solárium, které naše spa nabízí, jsou doplněny nezapomenutelným výhledem na město. Bathrobe Panorama Hotel Prague.


Součásti celého komplexu je také již zmíněné nově otevřené soukromé wellness s vířivkou , saunou, zážitkovou sprchou a relaxačním lůžkem. Nové privátní wellness v centru Prahy na náměstí Jiřího z Poděbrad je toho. Dvě privátní wellness místnosti vybavené vířivkou a saunou a . Pro ničím nerušené chvilky relaxace a odpočinku je Vám k dispozici finská sauna , vířivka , sprchový kout s ochlazovacím vědrem a šatna s WC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky