středa 27. února 2019

Posuvná vrata do strany

Posuvná vrata do strany. Popis vrat: Jedná se o typ sekčních garážových vrat s tím rozdílem, že vrata nezajíždějí pod strop ale do strany podél stěny garáže. Inspirovali jsme se sekčními garážovými vraty, vzali panely a postavili je svisle.


Posuvná vrata do strany

Typ bočního otevírání garáže, kdy se vrata místo nahoru posunují vertikálně ( do boku k vnitřní stěně garáže) vám umožní snadno garáží procházet – vrata totiž . Vlastnosti posuvných vrat do garáže. Vodící kolejnice jsou umístěny po straně , podél stěny . Vrata posuvná do strany. Horizontální posun umožňuje úplné nebo jen částečné pootevření vrat - například za účelem průchodu osob.


Garážová vrata - posuvná do boku. Mnoho místa pod stropem garáže. Díky bočnímu otvírání vrat zůstává strop . Samozřejmostí vrat posuvných do boku jsou perfektní tepelně izolační vlastnosti a tichý pohon. Pro montáž vrat je nutno, aby v garáži a na ostění okolo otvoru pro. Konstrukčně vycházejí ze sekčních vrat, ale způsobem otevírání do boku se naprosto liší od všech ostatních typů . Boční sekční vrata jsou alternativní řešení, pokud z nějakého důvodu nemůžete nainstalovat klasické sekční garážová vrata.


Stavební příprava posuvných vrat do boku KRUŽÍK. Je nutné nadpraží pouze 100mm při variantě bez elektrického pohonu a 150mm při . Ochrana proti sevření prstů zvenku i zevnitř. Sekční vrata HST Hörmann s otvíráním do boku. U posuvných garážových vrat v podstatě nezáleží na šířce instalačního otvoru, jednotlivé lamely. Dvojité automatické . Inspirovány sekčními garážovými vraty, vzali panely a postavili je svisle.


Taková konstrukce zajišťuje . Na rozdíl od jiných typů garážových vrat se jejich vratová konstrukce neotevírá nahoru, ale do strany. Strop garáže tak zůstává volný například pro uložení věcí. Bezpečná a lehce ovladatelná sekční, rolovací, křídlová nebo posuvná vrata do boku budou sloužit spolehlivě dlouhá léta díky výběru kvalitních komponent, . Otevírají se do boku ke stěně garáže nebo jiného prostoru domu. Díky systému otevírání, který umožňuje jednoduché pootevření vrat , . Dodávka a montáž vrat posuvných do boku - LOMAX PRAKTIK. Barva ořech - nussbaum 2(exteriér) a bílá (interiér).


Prolis typu lamela, ovládání . Praktické řešení s flexibilním systémem otevírání do strany , když záleží na každém centimetru. Nezajíždějí pod strop, ale do boku garáže . Přednosti posuvných garážových vrat. Do této kategorie vrat patří vrata otevírající se netypicky do strany. Hodí se například do garáží, do kterých uživatel potřebuje .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky