středa 6. února 2019

Hortenzie stříhání

Hortenzie stříhání

Hortenzie : Kam je vysadit, kdy je stříhat a co udělat, aby měly modré . Pak jsem si ale dokoupila knížku o zahradních rostlinách a tam píšou, že hortenzie se stříhat nesmí, protože by letos nekvetly. Stříhání hortenzie na jaře. Pouze pokud chceme, aby . Staré výhony poznáme podle toho, že na nich jsou uschlé květy. Péče o hortenzie zahrnuje kromě pravidelného hnojení a zalévání i stříhání. V tomto praktickém videu se dozvíte.


Hortenzie stříhání

Diskuze: Re: hortenzie nároky na pěstování. Zasaďte hortenzii hned na své stanoviště, i když je právě začátek podzimu. Vykopejte díru tak hlubokou, aby se do ní . Podrobný návo jak stříhat hortenzie , je možné zhlédnout například zde. Kdy a jak stříhat hortenzie. Přidal katerinadoul, dne 29.


Propadli jste nádherným hortenziím , které dodají každé zahradě šmrnc a eleganci . Dále je potřeba hortenzii přihnojit nebo vyměnit alespoň část substrátu. Vždy vybíráme hnojiva i substráty pro kyselomilné rostliny. Hortenzie latnatá, latinsky Hydrangea paniculata, je zástupcem keřovitých hortenzií.


Hortenzie stříhání

Pokud máte na zahradě zvířata, . Tato rostlina dorůstá výšky až metrů (v závislosti na kultivaru). Bohatě kvetoucí hortenzie je v létě ozdobou zahrady. Rododendrony - kdy a jak je stříhat ? Jelikož tato nádherná květina vydrží kvést až do října, záleží stříhání. Já stříhám ve chvíli, kdy už by hortenzie ztrácely svou krásu a nebyly na . Jak o ně pečovat po . Ptaáte se: Máme velký problém s hortenziemi. Každoročně zjara obrazí, ale buď málo, nebo skoro vůbec nekvetou.


Hluboký stín není pro hortenzii to pravé, k životu potřebuje světlo jako jiné rostliny. HORTENZIE LATNATÁ Hydrangea paniculata Doba výsadby: Březen až květen a září až do zámrazu, rostliny v kontejnerech po celý rok. Hortenzie velkolistá – na jaře odstraňujeme staré květenství květů, které chránily nové puky před mrazem během zimy.


Odstraníme slabé a staré . Koupíte si nádhernou, bohatě kvetoucí modrou hortenzii , vysadíte ji na. Hortenzie stromečkovitá (Hydrangea arborescens) se stříhá těsně nad zemí a vždy roste z nových výhonů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky