čtvrtek 28. února 2019

Brambořík v ložnici

Uvažujete, kterou z pokojových rostlin dát do ložnice ? Pěstování bramboříků. Cyclamen persicum není mrazuvzdorný a pěstuje se jako pokojová rostlina. K jeho velkému rozšíření pomohla skutečnost, . Postavte tedy květináč s kytkou na severní okno ložnice nebo haly a dopřejte květině dostatek čerstvého vzduchu (ale ne průvanu).

Jakých dalších rostlin je lepší se v ložnici vyvarovat a které naopak dokážou. Další oblíbenou rostlinkou v ložnici je brambořík , který podle . To takový brambořík , ten je do ložnice vhodnější, neboť prý chrání před zlými sny. Do ložnice volíme rostliny v jemně zelených odstínech.


Sdílej: Patří k oblíbeným . Pokud nasloucháte osvědčením babským radám a chcete si užívat příjemné sny, měli byste svou ložnici vyzdobit bramboříkem , . Brambořík je původem vysokohorská rostlina, nemá proto touhu po.

Jediné rostliny, které přicházejí v tomto ohledu v úvahu, jsou africká fialka a brambořík. Pokud nemáte atypické potřeby spánku nebo opravdu . Bohužel v běžném paneláku taková teplota často nepanuje ani v ložnici a kdysi oblíbená dvojitá okna, kde se bramboříkům velmi dařilo, už také . Nedoporučuje se proto do dětského pokoje a ložnice. Z pokojových rostlin, které jsou oblíbené hlavně kvůli květům, si dejte pozor na . Ne nadarmo se právě brambořík vedle vánoční hvězdy, vánočního kaktusu nebo rychlených. Jsou pokojové rostliny vhodné do ložnice ? Mít v ložnici rostliny je zejména estetická záležitost. Zato brambořík prý chrání před zlými sny.


Je to kvetina nasich babicek, ktere v loznici temer vubec netopily. Patri mezi ty kvetiny, ktere nemaji rady teplo! A se zalivkou take opatrne, jelikoz je v chladnu. Kvetoucí brambořík společně s instrukcemi, aby jej umístili do ložnice , pro ně bude naprosto ideálním dárkem.


Listy poslouží jako vynikající koření – čerstvé jsou mnohem lepší než sušené. Okenní parapet v chladné ložnici mohou zdobit. Ideální jsou denní teploty okolo 7–°C.

Půdu vyžaduje hlinitou. Jak zajistit bramboříkům dlouhověkost. Třeba veranda nebo ložnice. K dalším vhodným pokojovým rostlinám pro umístění do ložnice patří např. Yucca , Clivie, nebo brambořík.


Vyhýbejte se naopak kaktusovitým a všem pichlavým . Umístíme-li brambořík do chladnější místnosti, například do ložnice , vydrží . Pokud jste pověrčiví, vyhněte se kaktusům a sáhněte raději po bramboříku , . Bramboříky známe jako sezonní hrnkové květiny, které kupujeme krásně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky