úterý 23. října 2018

Bugenvilea množení

Bugenvilea je výjimečně krásná liána. Domovinou je Brazílie, kde se stala národní květinou. Odtud ji do Evropy dovezl mořeplavec Louis . V létě, když je teplo, by to mělo být množení mnohem jednodušší. Tak přeju všem mnoho zdaru.


Rod pochází z tropických oblastí . Hnojíme od dubna do srpna každé dva týdny hnojivem pro kvetoucí rostliny. Použijeme stimulátor . Ve své domovině v Brazílii dorůstá výšky až – m, kde roste . Katarína Kettmannová: Práve teraz nastáva čas rozmnožovania tejto krásnej rastliny. Rozmnožte si bugenvileu Radí Ing. Pokud jí vyhovíte v několika zásadních podmínkách pěstování, bude vám . Množení řízky nebývá vždy úspěšné.


Pokud má dostatek slunce a tepla, kvete bugenvilea od května do září. V září nebo říjnu můžeme . Bougainvillea: Přezimování a množení. Přesazování: Přesazujeme na jaře do silně humózního propustného substrátu ( pH okolo 5). Měsíce kvetení ‎: ‎Březen, Duben, Květen, Červen,. I bugenvilea v nádobách může nabídnout doslova pastvu pro oči.


Malá škola přesazování a množení. Když si koupíte malé . Jelikož množení probíhá téměř výhradně výsevem semen, kterých není v nabídkách mnoho, zůstane tato rostlina ještě. Bugénvilea kvete od května do září. Typickým místem množení octomilek je také mísa s ovocem na stole v. S podzimem a zralým ovocem se do bytů stěhují i otravné mušky.


Z viacerých druhov je najzaujímavejšia bugénvilea holá . Asparágus ( chřest) peřitý, Asparagus setaceus (A. plumosus), Jasně zelené listy přeměněné. Při množení (kořeny, hlízami, či řízkováním) se mladým rostlinám daří. LOPHOPHORA a ASTROPHYTA, i ostatní), bugenvilea , tlustice . Foto: Adéla Taitlová, Právo. Hortenzie - množení Vyzkoušela jsem množení hortenzií hřížením a povedlo se.


Araucaria heterophylla. Autor: marie Datu14. Dobrý den, koupila jsem si v zimě různě barevné vánoční minirůže, ještě teď v červenci mají barevné. Jde o typ rostliny, který se množí pouze .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky