pondělí 22. října 2018

Nádrže na vodu plastové

Nádrže na dešťovou vodu pro. Naše odolné produkty využijete nejen na zahradě jako nádrže na dešťovou či pitnou vodu. Oválná nádrž slouží ke skladování dešťové vody , splaškové vody (bez vývodu).


Plastové nádrže na kapaliny . Je vyrobena rotačním tvářením plastů HDPE. Nejlepší nabídka v ČR.

Dodáváme plastové nádrže na dešťovou vodu s dopravou po celé ČR zdarma. Rychlá a jednoduchá instalace bez nutnosti obetonování. Podzemní plastové nádrže na vodu jsou vhodné pro zadržování dešťové vody s jejím následujícím dalším rozvodem. Vybrat si také můžete podzemní plastové.


Vyberte si plastovou jímku na užitkovou vodu ještě dnes! ITMS plast je specialista na výrobu septiků, nádrží na vodu , jímek, pískových filtrů , plastových sklepů, vodoměrných šachet a šachet na vrtané studny, ale také . Akumluační nádrž je instalována pod zemí a stéká do ní dešťová voda ze . Přinášíme zajímavé a moderní řešení pro úsporu vody.

Inteligentní dešťový program, to je víc než jen nádrž na vodu. Jedná se o plně automatizovaný a cenově atraktivní možnost . Tato plastová nádrž na vodu najde své využití v místech s výskytem spodní vody nebo jílovité půdy. V nabídce kruhový tvar.


Dostupné velikosti - m³. Akumulační nádrže jsou instalovány do nezámrzné hloubky, což umožňuje prakticky celoroční využívání dešťové vody. Dešťový program slouží k zachycení dešťových vod v plastové nádrži a zpětné využití užitkové vody např.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Podívejte se na naši kompletní . V současné době v závislosti na nedostatek srážkové vody v období sucha společnost Mravec plast jako výrobce a dodavatel podzemních plastových nádrží na . Přímo ze závodu Koever CZ Libčice nad Vltavou. Naše systémy umožňují plné využití dešťové vody na zahradě nebo v domácnosti. Nízké plastové samonosné nádrže určené ke skladování splaškové a dešťové vody.


Vhodné do míst, kam je obtížné dostat techniku na vyhloubení jámy pro . E-shop nabízející samonosné podzemní plastové nádrže na dešťovou vodu , jímky, septiky, okrasné sudy, vodoměrné šachty a tlakovou kanalizaci. Můžete si vybrat z již . K dalším výrobkům z plastu patří plastové septiky různých tvarů - jak typové řady, tak septiky vyráběné na zakázku, dále .

Jímka má prodloužený komín. Součástí dodávky je pochozí poklop do 2Kg. V době, kdy nedostatek vody začíná být reálným problémem i ve.


Jiné druhy kapalin a . Sudy a nádrže jsou určeny pro užitkovou vodu a její uchování. Například pro zachytávání dešťové vody. Pro uchování pitné vody doporučujeme potravinářské.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky