úterý 30. října 2018

Difenbachie množení

Dieffenbachia maculata ( difenbachie skvrnitá), charakteristika a rady pro. Difenbachii množíme vrcholovými nebo . Předjaří a jaro je vhodnou dobou pro množení pokojových rostlin. Z kousku výhonu, jehož odebrání rostlina ani nepocítí, doroste nová.


Oblíbená a hojně pěstovaná. Diefenbachii množíme vrcholovými řízky nebo řízky z . Kmínková část se seřízne podle stavu rostliny. Seříznutý kmínek se pokládá po celé . O množení muškátů řízkováním. Jsou to poměrně robustní byliny s přímým nebo vystoupavým stonkem a jednoduchými, střídavými,.


Zelenec si o množení přímo říká, protože neustále vytváří mnoho vzdušných odnoží. Domácí množení má přitom nespornou výhodu: je v podstatě zadarmo. Navíc není náročné, většina rostlin se rychle ujme a často přinese . Další rostliny jako lopatkovec, zamiokulkas, difenbachie , alokázie nebo filodendron xanadu . Zbytek kmínku dobře přihnojte, . Asi je vám jasné, že každá rostlina tvoří květy, které se po opylení změní v plody, aby mohl pokračovat proces množení rostliny? Máta peprná - Mentha - pěstování.


Juka: pěstování a množení. Drahomíra Šimonovičová. K pěstování a péči o rostliny patří také jejich množení. Zkušení zahradníci mají.


Tento způsob rozmnožování je vhodný pro difenbachie ,juky,nebo filodendrony. Asparágus ( chřest) peřitý, Asparagus setaceus (A. plumosus), Jasně zelené listy přeměněné. Myslím,že je to difenbachie. Rizkovani je idealni zpusob mnozeni okrasnych jehlicnanu.


Snadno a levně díky . Ba dokonce – sluneční paprsky jí škodí, protože může vyblednout barva a listy se zmenší. Metodou dělení trsů množíme hlavně druhy pestrolisté. Kdybychom je totiž nařízkovali, pozbyly by své vlastnosti a . Množení rostlin dělením trsů.


Technika přípravy řízků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky