úterý 18. října 2016

Josta stříhání

Udržovací řez u jednotlivých druhů ovocných dřevin. Mám několik keřů josty. Vysazování josty : Vysazovat nové sazenice josty můžeme podobně jako u jiných ovocných dřevin na jaře i na podzim. Podzimní čas je ovšem . Kdo má rád angrešt a černý rybíz, oblíbí si i jejich křížence jostu. Tento nadmíru užitečný keř dává tmavé plody větší než černý rybíz a trochu . U keřů necháváme pět až šest . Josta se řeže obdobně jako černý rybíz.


Plodné větve josty vydrží . Pěstování a ošetřování rybízu, angreštu, josty , maliníku a ostružiníku. Dobrou životnost a plodnost rybízových keřů udržujeme pravidelným stříháním. Proč a jak stříhat rybíz? Kříženec černého rybízu a angreštu dostal jméno josta. Získává si stále větší . Pokud jste někdy slyšeli pojem josta , a nevíte, o co se přesně jedná,.


V tomto ohledu je nejvhodnější stříhat pouze roky staré oddenky, . Stromkový se dobře češe i stříhá , zabere méně místa. Ale vydrží jen asi let. Keř vydrží déle (třeba i let) a dobře se zmlazuje. Půdní podmínky pro pěstování josty.


Praktické video, ve kterém se dozvíte jak udělat jarní řez ovocných dřevin - rybízu a angreštu. Malinik, josta , rybiz a angrest? Dekuji Jestli si myslíte, že už u vás nebudou velké mrazy, tak můžete začít . Květinářské nůžky jsou ideální pro stříhání křehkých rostlin, pro odstříhávání zvadlých květů a suchých listů, bylinek a vytváření květinové výzdoby. Chci se zeptat, kdy je nevhodnější je přesadit na konečné stanoviště, a kdy v následujících letech jostu stříhat a jak.


Kvete na starém dřevě? Tento a ďalšie piny nájdete na nástenke KRIKY používateľa nada blahova. Bez správného stříhání se sladkých malin nedočkáte. Kdy a jak provádět střih? Stříhat se musí opatrně, přílišný řez je nevhodný.


Další fotografie v galerii. Nutný je pouze prosvětlovací řez a sestříhávání převislých . Jostu si môžeme množiť aj doma. Ne všechny keře mohou stříhat během celého roku. Odrezky jednoducho pichneme do pôdy a necháme zakoreniť.


Jsou rostliny, které se stříhají v létě, jsou dřeviny, které se stříhají v předjaří. Ako správne strihať vinohrad - Strihanie viniča - Rez viniča - Vinohrad - Duration: 4:23.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky