středa 26. října 2016

Bergamot oil

Má sviežu, sladko ovocnú, drevobylinnú vôňu. Výborný pri nervovom napätí, . Lahvička obsahuje prvotřídní bio éterický olej z bergamotu. Pár kapek bergamotového oleje v aromalampě vám rozzáří každý den. Má totiž povzbuzující a .

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Vďaka svojim ukľudňujúcim vlastnostiam je jedným z najjedinečnejších. SUPER CENY s dopravou do druhého dne! Středomořský bergamot je jiskřivou vůní s nádechem svěžího bergamotu s charakteristickou limetkovou vůní, kapkou citronu a růžového grapefruitu.


Aromaterapeutické účinky: Olej je známý pro své povzbuzující, projímavé a antiseptické účinky. Farmaceuty bývá doporučován při nadýmání a křečích, . BIO BERGAMOT ml - Nobilis Tilia Svěží, sladce ovocná, dřevito-bylinná vůně. Esenciálny olej , 1 čistý - Bergamot.

BERGAMOT (KALÁBRIE) (Citrus Bergamia) 1 éterický olej 1ml. BERGAMOT - éterický olej INCI: Citrus aurantium bergamia Fruit Oil Profil vône: sladká, čerstvo citrusová a ľahko kvetinová. Hlavné zložky: estery. Bergamot sa extrahuje z ovocnej kôry malého stromu Bergamot.


Je antiseptický, podporuje trávenie, hojenie, zlepšuje dýchanie a znižuje horúčku. PARFÉMOVÝ OLEJ - BERGAMOT 15ml ROLL-ON. SVĚŽÍ VŮNĚ CITRUSOVÝCH . CPTG Certifikovaná čistá terapeutická trieda ). Receptúra neobsahuje látky so zvýšenou penivosťou, preto je možné olej použiť aj do vírivých vaní. Má svetlo až tmavožlté sfarbenie a . Vôňa bergamontového oleja Vás uvoľní a zbaví starostí, u väčšiny ľudí vyvoláva úsmev.


Odličovací olej vhodný pro mastnou, smíšenou a mladou pleť. Důkladně čistí obličej a pomáhá zklidnit akné. Bergamotový esenciálny olej sa vhodne kombinuje s kamilkou . Než jsem šla spát, tak jsem si potírala spánky olejem a ty sny přestaly, protože to byl bergamotový olej a ten je skvělý na odbourání stresu.


Obľúbený masážny olej. Olej citrónovej trávy poskytuje štipľavú, dymovú arómu a ponúka očisťujúci a posilňujúci účinok.

Veľa certifikovaných terapeutov ho nazývá tekúty xanax. Citrus bergamia – 1 čistě rostlinný éterický olej z kontrolovaného ekologického zemědělství. Bergamotu je jedným z najefektívnejších prírodných antidepresív a je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky