čtvrtek 20. října 2016

Bazén ostrava poruba ceník

Bazén ostrava poruba ceník

Ceník bazénového centra. Vstup na tobogán, do výplavového bazénu a páry je zdarma pro návštěvníky bazénového centra a. Bruslíme SRDCEM pro Porubu. Upozornění: Redakce prosí všechny zájemce o akce a aktivity, aby se před jejich návštěvou informovali u organizátora, zda a kdy probíhají . Změna ceníku vstupného od 1. Každých dalších min.


Bazén ostrava poruba ceník

KRYTÝ BAZÉN OSTRAVA - PORUBA. Chci jit na bazen do let ale nejak jsem ten cenik nepochopila. Teplá voda i dobrá relaxační část bazénu. Možnost kondiční plavání.


Ostrava třetí největší město v ČR. Dospělý Kč (hod.) Děti do let zdarma. Bazén pro neplavce je od velkého bazénu oddělen . K dispozici je letní terasa, dětské hřiště.


Bazén ostrava poruba ceník

Colors of Finance 15. Bezpečná horostěna nad bazénem s pěnovými kostkami. Skoky ze zdi s odrazem do pěnového bazénu. Dále Vám nabízíme sport i hračky jak pro kluky tak pro holky.


Těší nás, že volíte náš e-shop nebo naše kamenné prodejny. Uvedené ceny se týkají pouze našeho. Všechny uvedené ceny jsou v českých korunách vč. Aktuální letáky, skvělé recepty z Albert magazínu a parádní sběratelské kampaně.


Bazén ostrava poruba ceník

V Albertu najdete inspiraci na každý den!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky