čtvrtek 20. října 2016

Agrobio touchdown

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Totální herbicid pro hubení plevelů a nežádoucí vegetace. Postřikový neselektivní herbicid se systémovým účinkem pro aplikaci na list, určený k hubení širokého . Herbicidy se používají k likvidaci nežádoucích rostli, např. Vybírat můžete ze dvou druhů postřiků proti plevelům.


Detailní popis produktu. Nově přehlednější a rychlejší. Touchdown Quattro - ml Agrobio. Es wird über die grünen Teile der Pflanze . Cena pro Vás bez DPH: 8Kč.


TOUCHDOWN QUATTRO 1ml. Přípravek na ochranu rostlin balení pro neprofesionální uživatele. Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití. Náhražka za Dominator.


Naše cena s DPH 270. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Zulassungsanfang: 21. Produkty výrobce AgroBio Opava můžete najít v těchto kategoriích.


Nakupujte Agrobio touchdown quattro 1l nejlevněji na trhu. BOFIX přípravek na hubení plevele v trávnících AgroBio 2ml rating (1) Ještě nebylo hodnoceno. Der Wirkstoff wird über die grünen Pflanzenteile aufgenommen und in der Pflanze bis zu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky