úterý 18. září 2018

Posuvné systémy

Všechny dveře z naší nabídky lze objednat jako posuvné. Cena dveří v posuvném provedení je stejná, tzn. Ceny dveří a zárubní . JAP jsou ideální volbou tam , kde již není možné zasahovat do příčky a zabudovat stavební pouzdro pro . Posuvy na zeď a do stropu. Kování posuvných dveří se skládá z pojezdové kolejnice a vozíků na .

Kvalitní interiérové dveře a zárubně, posuvné systémy i kování, vše pro vaše pohodlné bydlení. Své dveře si jednoduše sestavíte v našem konfigurátoru. Nová technologie pro větší bezpečnost a pohodlné ovládání posuvných dveří se zdvihem. Schüco SmartStop měkkce ale efektivně dobržďuje posuvné křídlo . Systém pro interiérové posuvné dveře IZYDA. Systémy DESIGN LINE jsou inspirované systémy loft-vintage.


Zvýraznění mechaniky systému a tmavé barvy . Není to však jen šetření místa, čím systémy povýšily . Co chceme od posuvných dveří?

Aby se posouvaly lehce, případně samy brzdily a nehrozilo žádné . Rozličné způsoby otvírání a konstrukčních . Dokonale vyladěný funkční systém. Naše špičková a technicky vyspělá řešení jsou ideální pro . GEALAN-SMOOVIO - nový posuvný systém. Získejte nové prostory pro život. Obytný prostor je drahý a proto by ho mělo být optimálně využito.


Pro plynulé obsluhování posuvných dveří ze dřeva nabízíme posuvné systémy v nejrůznějších provedeních. Jistě si mezi nimi vyberete takový, který bude . SALU a HORST HERMANN. POSUVNÉ KOVÁNÍ - POSUVNÉ SYSTÉMY SALU. Chcete mít ve svém bydlení větší komfort a dokonalý pocit z otevřeného prostoru a nechcete mít např.


Jednoduché a moderní jsou naše závěsné systémy pro posuvné dveře. Ideální řešení optimálního využití prostoru v místě vstupu na terasu a do zahrady. Sklopně- posuvný systém umožňuje bez problému sklopit a posunout křídla . Při instalaci stavebního pouzdra se posuvné dveře zasouvají přímo do zdi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky