čtvrtek 17. května 2018

Plynový hořák meva

Plynový hořák meva

MEVA - opalovací souprava kW - blistrOpalovací souprava na propan-butan je určena pro. Používá se k rozšíření. Meva - Profesionální plynové hořáky na propan-butan určené k tvrdému, měkkému pájení, opalování, nahřívání. Vařič stolní Rio hořák - vysokotlaký (vařič na pb) AG Campingové vařiče na propan butan jsou určeny pro turistické účely k přípravě pokrmů. Kvalitní stavební plynový hořák s rychloregulací na rukojeti.


Plynový hořák meva

Umožňuje nastavení udržovacího plamene a spuštění plného výkonu pomocí páky. PB hořák o průměru mm, výkon kW, ideální pro pokrývačské a asfaltovací prá. Hořák plynový na PB Meva I072L, 54kW.


Hořáky na propan butan pro hobby využití vyrábí firma IGI, pro náročnější využívání doporučujeme použít výrobky firmy MEVA. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pb hořák. Dům a zahrada - Horak pb bazar. Stavební hořák s hubicí o průměru mm, určený na izolatérské a asfaltérské práce ve stavebnictví.


Plynový hořák meva

Vhodný také pro ohřevy vetšího rozsahu. Přijde mi škoda ho vyhodit. Možnost předání na Dejvické nebo v centru . Cena bez DPH: 2Kč. Plynový hořák bez rukojeti.


Pájecí hořák Meva Typhoon piezo, 8kW, piezo. Kuchyňský plynový hořák slouží . Piezozapalování – nenarušuje plamen! MEVA -SK - nadoby na odpa koše, kontajnery, kompostery, skladovanie, dielenské vybavenie, výklopné kontajnery,. Charakteristické vlastnosti: Provedení: propan-butan hořák.


Plynový hořák meva

KOMPLETNÍ SPECIFIKACE. Velmi výkonný turistiký vařič. Kartuše není součástí výrobku. Robustní turistický plynový vařič. Piezo zapalování, připojení ke kartuši šroubovací, hořák pro větší nádoby, regulace . Stolní kempingový vařič vysokotlaký, s ekonomickým provozem, odolnou konstrukcí, deskovou základnou a dvěma hořáky a plotýnkami, které jsou na sobě .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky