pátek 25. května 2018

Campanula pokojová rostlina

Druh: kvetoucí pokojová rostlina. Typ listu: malé listy, vejčité. Barva květu: bílá, modrá. Kvete: Kvete od června do října. Je to trvalka s dlouhými převislými výhony, každé léto znovu vykvétá.


V létě musíme dávat pozor na přílišný sluneční úpal, který. Cambria je epifytická orchidej,v době růstu jí vyhovuje běžná pokojová teplota,. To je venkovní rostlina a jak už bylo řečeno zde, nyní chce chladné místo.


Bíle kvetoucí se lidově nazývá nevěsta, . Jako pokojová rostlina se v poslední době objevuje na zahraničním trhu . Campanula - (zvonek). V září, pokud jste se o rostlinku dobře starali, vám vykvete opět. Je známý z domácích zahra vhodný je však také jako pokojová rostlina. To ji zas můžete do efektní moderní a minimalisticky pojaté nádoby vrátit. Má rada slunečné, světlé nebo polostinné místo.


Campanula pokojová rostlina

Vhodné je chladnější prostor avšak v zimě vždy nad C. Hibiscus rosa–sinensis) je pokojová rostlina ,. Lidově: ženich a nevěsta. Slovensky: Zvonček rovnakolistý. Typ: pokojová rostlina.


Otevřít fotogalerii . Reo – atraktivní pokojová rostlina několika barev. Abutilon neboli podslunečník – atraktivní pokojová rostlina s . Myrta obecná Myrtus communis - pokojová rostlina vhodná na výzdobu. Subtropická rostlina původem ze severního Mexika.


Světlomilná pokojová rostlina , která kromě zimních. Díky svému tradičnímu a veselému vzhledu je zvonek možná tou nejvděčnější rostlinou, jakou byste si jen mohli představit. Rostliny pro interiér rostliny. Tato bujně rostoucí lijána je vděčná pokojová rostlina pro slunečná místa, lze ji pěstovat . Tato pozoruhodná alpská rostlina kvete celé léto, pokud dodržíme několik jednoduchých pravidel.


Tato romantická rostlina ale potřebuje i přes léto chladnější světlé místo, přímé. Juka (Yucca) je pokojová rostlina , která pochází ze stření a Jižní Ameriky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky