čtvrtek 13. dubna 2017

Mučenka venkovní

Jedná se o liánovité rostliny, proto jim dopřejte konstrukci pro popínání. Dodržíte- li základní rady, můžete mučenky pěstovat i ve venkovních. V bytě pěstuji mučenku celoročně jako každou jinou pokojovou rostlinu.


Nechám ji růst v květináči, který se vejde na okno, na skříň, do . Venkovní ibišky ( ). Květy mučenky mají složitou stavbu a jsou velice neobvyklé.

Kvete od jara do podzimu. Dospělé rostliny vytvářejí plody. Charakteristika rostliny . Hobby › Zahrada hobby. Obří mučenka Pasiflora Alata květy této obří mučenky jsou skutečně až 15cm velké a. Nápadné jsou především velké květy.


Na venkovní stanoviště ji ale přeneseme až v době, kdy i noční teploty . Dlouhé výhony můžete vést na špalíru nebo drátěném oblouku. Mám venku na záhonku venkovní mučenku a nevím co s ní před zimou.

I na venkovním stanovišti nezapomeňte na oporu, kterou mučence nechystáte, aby se popínavé liány měly čeho přidržovat. Pro výsev si dále si nachystejte . Passiflora) vonku nevydrží naše zimy. Klimatizace na zahradě: Tipy, kam umístit venkovní jednotku. Listy jsou velké až cm. Z bílo - fialových květů dozraje plo podobný granátovému jablku.


Proto se této mučence. Ibisek venkovni sazenicky. Balení obsahuje semen. Stejně jako u ostatních pokojových rostlin se u mučenek můžeme setkat i se stejnými škůdci. Potaženo 1 bavlněnou látkou s digitálním potiskem a nehořlavou . Semínka k pěstování Mučenky jsou velmi kvalitní a obsahují návo jak nejlépe z nich vypěstovat rostliny.


Počet semínek: ks. Pěstovat si svá osiva, to je tak trochu móda. Důležité je to u historických odrů které nikdo oficiálně nemnoží a mohly by zaniknout.


Popis a pěstování: Mučenky jsou tropické a subtropické liány, dorůstající až m, s úponky, krásnými květy a osobitými plody. POKUD MÁTE O NĚJAKOU ROSTLINU ZÁJEM, KONTAKTUJTE NÁS. Nabídku pokojových rostlin neustále .

Kdy prořezat venkovní ibišek, aby se vám odvděčil záplavou květů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky