pondělí 24. dubna 2017

Grow komplet

Síran měďnatý asi nejlépe odstraní zelené řasy. Modrou skalici lze také použít při odstraňování mechu ze střechy či zámkové dlažby. S kalice zelená ( síran železnatý ) se používá k hubení mechu v trávnicích a. Na mech na střeše jsme použili roztok modré skalice , ale co nikde na příbalové.


Grow komplet

Zelená skalice (síran železnatý FeSOH2O) se používá k hubení mechů a. Aplikujte roztok modré skalice –postříkejte, nebo rozprašte na mech. Aplikace přípravku Čistič zeleně AP, nazývaný také jako odstraňovač. V případě betonové střešní krytiny můžete zkusit aplikovat na horní část střechy. Skalice , modrá je na potlačení růstu hub, řas ve vodě, mechů na.


Použití modré skalice : Výsledek je zaručen a bohatě odzkoušen. Jejich cena není nikterak vysoká, takže vás jistě nezruinují a se zelenými místy zatočí. Mech na střeše nepřehlížejte, poškozuje krytinu.


Po očištění střechy na ni aplikujeme přípravek, který vytvoří ochranný film,. Zdánlivě velmi účinným způsobem je odstranění mechu ze střechy. Skalice zelená síran železnatý, používáse k hubení mechů a lišejníků v travnatých plochách,.


Velmi vhodná je i pro likvidaci mechů a lišejníků na střechách. Několik let vyřešené téma - z důvodu napadení reklamními agenty zamykám. Vytváří tak nejen na kůře stromů známé zelené povlaky, ale i na zasklení skleníků a. Na postřik se používá třeba stříkací pistole . Please try again later. Mechanické odstranění mechu ze střechy spočívá v použití tlakového přístroje. Mech úplně zmizel a již po dva roky se nový neobjevil.


Grow komplet

Střechu jsme postříkali za suchého počasí stříkací . Na severní straně střechy mi roste mech. Modrá sklaice (i zelená ) jsou ve vodě rozpus. Ale vzhledem k tomu, že jedna ze složek měla modrou barvu, tak si myslím, že je na bázi modré skalice.


Aplikujte přípravek s názvem Čistič zeleně AP, nazývaný také jako odstraňovač zeleně. Zkuste v případě betonové střešní krytiny aplikovat na horní část střechy pruh . Jednou z možností je vyhubit mech roztokem modré skalice s vodou. Tu na střechu dostanete pomocí stříkací pistole na barvy. Díky mechostopu můžete snadno odstranit mech z vaší střechy a zároveň. Máte problem s mechem na střeše , na pomnících , dlažbě , na dřevě apod.


Grow komplet

Pak je tu pro Vás náš přípravek Čistič zeleně AP - Na mechy - odstraňovač zeleně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky