čtvrtek 16. února 2017

Žluté kontejnery

Jak správně třídit - barevné kontejnery. Do kontejnerů na plasty patří fólie, sáčky, plastové tašky, sešlápnuté PET láhve, obaly od . PET láhve, ale i další objemnější plastové obaly (stejně jako hliníkové plechovky) prosíme sešlápněte. Díky, že šetříte prostor.


Kde žlutý kontejner najdu? Zajímavosti o žlutém kontejneru na plast.

Známe je z každého rohu – třídicí popelnice na odpad. Skrývají svoje vlastní tajemství a my jsme se jim . Lidé mají nyní možnost třídit kovy do stávajících žlutých nádob na plast. Předpokládáme, že budou kontejnery sloužit hlavně pro drobné kovy – . Jičíně možné do žlutých nádob na separovaný odpad vhazovat kovové obaly, tedy hlavně plechovky a konzervy. Kontejnery jsou umístěny: Stěžery – kontejnerů, ul.


Nic není ale tak jednoduché, některé plasty do žlutých kontejnerů nepatří,. Co patří do kontejnerů.

Tříděný odpa kontejner na papír. Z žaludku žluté popelnice se však daří využít pro další výrobu jen část plastů. Jaké plasty odhazují nejčastěji do žlutého kontejneru ? Do žlutých kontejnerů na plasty mohou lidé nově dávat i drobný kovový odpad. Kovy se budou moci nově vyhazovat do žlutých kontejnerů na plasty.


Ne do žlutého kontejneru na plast! KVĚTINÁČE PLASTOVÉ Žlutý kontejner na plast. Nikdy ne do žlutých kontejnerů na plasty! Umístíte-li na ikonu kurzor, zobrazí se vám počet kontejnerů na jednotlivé. V Chrudimi začali třídit kovy.


Společné vhazovaní plechovek a plastů do žlutých kontejnerů tak. Mimo níže uvedených značek do těchto kontejnerů můžete vyhazovat i odpady označení číslem 7. PLASTY a Nápojové kartony - žlutý kontejner. Pilotní projekt využívající tyto kontejnery se uskutečnil . Autorizovaná obalová společnost EKO-KOM a. Tajemství žlutého kontejneru. Modré kontejnery, PAPÍR- .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky