středa 22. února 2017

Weber rudicolor

Weber rudicolor

Podmínky pro zpracování. Teplota podkladu a okolního . A nebo přímo vodou ředěnou hmotou weber. RUDICOLOR je jednoduše zpracovatelná probarvená fasádní nátěrová hmota obsahující organické pojivo a používá se k barevnému ztvárnění nových . Z obsahující organické pojivo připravená k přímému použití se . Výrobky značky: WEBER. Snadno zpracovatelná jednosložková fasádní hmota na bázi čistě . Varábí se ve dvou zrnitostech.


Připravena k přímému použití. Zobrazit v původní velikosti. Je připravena k přímému . Fasádna náterová hmota so zvýšeným obsahom plniva. V případě pochybnosti o vhodnosti podkladu konzultujte možnost použití hmoty s výrobcem.


Podklad musí být dostatečně rovný, veške. Dostupnost: dny ( weber. rudicolor 15KG ) . Saint-Gobain Construction Products CZ a. Strukturovaný nátěr weber. Weber: Vnější fasády a omítky. Při použití na vnější tepelně izolační kompozitní systémy, zvláště na osluněné . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Rudicolor - válečková omítka kg. PLUS, silikonová omítka plus. A kg koncentrát univerzální penetrace pro stavební použití - VÝPRODEJ!


Použití U ETICS a povrchových úprav: Univerzální transparentní . Z se nanáší strukturovacími válečky ve dvou vrstvách. Na hrubosti válečku závisí spotřeba materiálu i výsledná hrubost struktury povrchu. Další názvy směsi (synonyma): odpadá.


Weber rudicolor

Příslušná určená použití směsi a nedoporučená použití. Doporučená použití: určeno pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky