středa 20. března 2019

Prodám rotavátor vari

List inzerátů Galerie 1-inzerátů z 15 Cena. Nové inzeráty e-mailem. Dům a zahrada - Rotavator vari bazar.


Tera vari rotavator s moznosti rozšíření komplet i. Prodám zánovní převodovku DSK-317S k vari. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vari rotavator. Přímo u prodejny v Libici nad Cidlinou můžete navštívit také bazar.


Zde najdete repasované stroje, zkušební vzorky, předváděcí stroje nebo doprodeje strojů s . Dom a záhrada - Prodam rotavator bazár. Noze a prevodovku na rotavator. Kompletní, včetně vodícího kolečka,krytů, závěsu a brzdící radličky. Ve velmi dobrém stavu, bez jakékoliv vůle.


Azs Awf Mickiewicz Katowice v. Polan Poland homeyou Wyposażenie wnętrz . Projděte si inzeráty prodam rotavator vari na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K motoru rotavátor , závaží, brány na trávu a kupa dalších věcí. Unsubscribe from VARI STROJE? Plně funkční, převodovka nové gufera, těsnění a olej.


Přidám k tomu věcí co jsou na foto. Možno přidat i krycí plechy. Jednorychlostní rotavátor o šíři záběru 60. Motor JIKOV, dvoutaktní. Rotacni sekacka,pluh obracak,pluh na brambory,vyoravac brambor,brany, rotavator ,cerpadlo na vodu . Součástí jsou závaží, montážní stojan, pluh obracák, hrobkovač, rotavátor , vyorávač brambor, nesená . Je to šestihran, nožů.


Zde naleznete inzeráty s tématikou prodám malotraktor. S traktorom predávam príslušenstvo - rotavátor , pluh, kosačka. Vari - rotavator -plecka. Rotační kypřič KF-2je určený pro drobné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky