čtvrtek 21. března 2019

Deratizace praha 3

Pokud si nevíte rady s hlodavci, kteří Vám znepříjemňují život, obraťte se na profesionální deratizační firmu ASD Servis. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba DESAR Rybníkář, s. DDD služby nejen v Praze i po celé ČR za stejnou cenu. Držitel certifikace CEPA, OSPC.


Potřebujete se zbavit škůdců jako jsou myši, potkani a další?

Chcete vyčisti Váš sklep, garáž či byt od hlodavců? Zákroky provádíme okamžitě po domluvě s Vámi. Hubení štěnic DISKRÉTNĚ a spolehlivě.


Rychlá a diskrétní likvidace myší, krys a potkanů v Praze ! Komplexní služby v oblasti deratizace , dezinsekce a dezinfekce. Působíme převážně v Praze a středních Čechách, jsme ale schopni přijet i do jiných krajů ČR . Cyklická deratizace v Praze pokračuje. Hubíme myši, šváby, blechy, štěnice, vosy v Praze a okolí.

Deratizace , dezinsekce, dezinfekce. Poskytujeme služby v oblasti dezinfekce, deratizace a dezinsekce. NON-STOP ZDARMA DOPRAVA praha a kladno.


Praha , Malešická . Provádíme odborné deratizace , dezinfekce, dezinsekce nebo asanace travních porostů. Zaměřujeme se taktéž. Provádíme hubení hmyzu a hlodavců, likvidace vosích hnízd či ochrannou dezinfekci - byty, provozovny. V souvislosti s plošnou deratizací v Praze média upozornila, že si lidé často pletou potkany s . Podmínky pro provádění dezinfekce, dezinsekce a deratizace upravuje zákon č. Nabízíme komplexní služby pro dů- čištění, opravy fasád a střech, . Tato společnost nabízí na. No hay descripción de la foto disponible.


Me gusta ComentarCompartir. Naše firma se je specialistou na deratizaci , dezinsekci, dezinfekci, odborné poradenství, hubení hmyzu a hlodavců. Působím v celé ČR, nejvíce však v Praze a Středočeském kraji.


Byli jsme absolutně spokojeni, ať už ohledně diskrétního přístupu, nebo ohledně samotného provedení deratizace. Už je to měsíce a po štěnicích ani stopa.

Specialties: Firma DDD - Holajová Zdeňka poskytuje tyto služby: - DERATIZACE - hubení hlodavců -DEZINSEKCE - likvidace obtížného hmyzu - švábi, štěnice, . Podle odhadů se jich v Praze vyskytuje zhruba pět milionů. Pracovníci dnes začali s deratizací v Praze , v průběhu šesti měsíců přijdou na . Provádíme deratizace , dezinfekce, dezinsekce vysoce toxickými plynnými přípravky, ošetřování rostlin a rostlinných produktů. Dezinsekce, dezinfekce, likvidace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky