čtvrtek 24. srpna 2017

Truhlíky samozavlažovací

Také nedáte dopustit na samozavlažovací truhlíky, zvláště v období dovolených? Navíc samozavlažovací. Výrobce plastových samozavlažovacích květináčů, truhlíků , konviček, rozprašovačů, hrabel na sníh a dalšího příslušenství.


Tato samozavlažovací zařízení se postarají o to, aby vaše rostliny měly vždy dostatek vláhy. Potřebují jen jednou za pár dnů dolít vodní zásobník a rostliny si .

Prodáváme a vyrábíme koberce kusové, perské i koberce pro děti. Stejně tak laminátové, vinylové či dřevěné plovoucí podlahy. Habitat, to je záruka kvality. Klasický plastový hnědý truhlík se samozavlažovacím systémem, dlouhý cm. Kč 8Kč včetně DPH.


A to jsou jen některé klady tzv. Rozkvetlé truhlíky přinášejí . Kč ( €) bez DPH.

Samozavlažovací truhlík SALVIA, délka 60cm, barva hnědá, s kontem a nalévacím . TRUHLÍKY SAMOZAVLAŽOVACÍ. Označení samozavlažovací je nadsázka, vodu samozřejmě musíte dolévat. Exkluzivní masivní samozavlažovací truhlík v barvě terakoty pro velký objem zeminy s roštem, . Cena bez DPH: 60- . Truhlíky samozavlažovací objednejte v eoshop. Produkt není možné v tuto chvíli zakoupit. Máme Vás upozornit, až bude produkt.


Pořiďte si samozavlažovací truhlíky a kontejnery a můžete se s klidem vydat i na dovolenou. Rostlinky to bez vás pár dní v určitě zvládnou. Výhodou těchto truhlíků je regulace vody v tom smyslu, že si kořeny rostliny vezmou jen tolik vody , . Kupte si květináče na rajčata, na bylinky, malé i velké. Závěsné, nebo truhlíky.


Rostliny v něm lépe prospívají, rychleji rostou a bujněji kvetou. Jedná se o vložku, která je opatřena knoty, které jsou propojeny s truhlíkem a . Určitě je znáte nebo jste je alespoň zahlédli v obchodě – samozavlažovací truhlíky či květináče.

Název je trochu zavádějící: nádoba sice zavlažuje, ale ještě si . Plastové truhlíky jsou tradiční nádobou pro péči o rostliny. My vám ale nabízíme plastové truhlíky , které jsou zároveň moderní, lehké a praktické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky