středa 30. srpna 2017

Hliníkové pergoly

Užijte si u nás klidné a stylové posezení na venkovní zahradě! Romantika v privátním wellness s lahví sektu a svíčkami v délce 6 nebo 1minut na Praze 5. Ivana Suchanková - O´WELL, Praha - Motol (mapa) Platnost. Návštěvu v privátním whirlpoolu lze zkombinovat s relaxací v privátní sauně.


Jsme nově otevřené luxusní wellness centrum na Praze které Vám přináší luxusních privátních zón, kde si užijete ničím nerušený.

Luxusní vířivka Hotspring. Ponořte se do bublinek, které dopřejí vašim svalům zasloužené uvolnění. Součástí naší relaxační zóny je vířivá vana pro osob.


Teplá voda, kterou pravidelně . Vyberte si dárkový poukaz do sauny , na masáž nebo do naší privátní sauny s vířivkou. Vstupte do netradičního prostředí a objevte kouzlo relaxace. Bazén, vířivka , sauny , posilovna a solárium, které naše spa nabízí, jsou doplněny nezapomenutelným výhledem na město.


Bathrobe Panorama Hotel Prague.

Potřebujete si odpočinout od dnešní uspěchané doby? Zarelaxovat, užít si a pobavit se ? Pak se určitě nebojte vyzkoušet saunu , vířivku nebo si pustit film na dvd . Relax club - Soukromá sauna , vířivka a další Praha 7. Celý komplex k pronajmutí pouze pro vás! Najdete zde rovněž toaletu a sprchu. Bublinky ve vířivce můžete doplnit také . Při rezervaci masáže, privátní vířivky nebo privátní sauny máte parkování v garážích v ceně. Hledáte relax v Praze ? Naše pražské studio vám nabízí privátní saunu i vířivku.


Naše wellness centrum je vám plně k dispozici. Privátní vířivka Le Charm Praha Smíchov. Fialové studio má rozhlohu přibližně m² a je vybaveno saunou , vířivkou , velkou postelí a částí s privátním barem. Víkendový pobyt ve wellness Praha 10. Nabízíme víkendový pobyt ve wellness salonu.


V ceně toho pobytu máte neomezené využití vířivky a inf. Pro ničím nerušené chvilky relaxace a odpočinku je Vám k dispozici finská sauna , vířivka , sprchový kout s ochlazovacím vědrem a šatna s WC.

V přízemí se můžete zrelaxovat hned v několika saunách (herbal sauna , finská, infrasauna, ceremoniální sauna ), v páře, společné vířivce a odpočinkové .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky