čtvrtek 8. prosince 2016

Kokarda osinatá

Zahradnictví Hanka se specializuje na pěstování a prodej rostlin všeho druhu. Barevné kokardy s moderním obrázkem hlavy koně na středu. Prodáváme poháry,sportovní poháry, medaile,trofeje,diplomy,sošky, kokardy , věnce,skleněné plakety,plakety,talíře,Oscar,emblémy.


Nabízeme gravírování. Kokarda (latinsky Gaillardia).

Chcete vědět jakmile bude k prodeji ? Příležitostně se vozy na prodej objeví také na významných akcích vojenských. Vůz sice nese barvy RAF, ale červeno-bílo-modrá kokarda se v prvních letech . Nevíte prosím kde sehnat nejlevněji kokardy ? Potřebujem větší množství a dávat 40kč za jednu to je pro nás moc. Díky za každý odkaz nebo radu. Vzpřímená trvalka s měkkými dělenými listy, kvete koncovými červenohnědými úbory se žlutými okraji, je vhodná pro skupinové výsadby i pro řez květů.


Barva květu: červená.

Vyrábíme a prodáváme kokardy všech velikostí, tvarů a barevného provedení díky speciálnímu stroji MULTIPLEAT, který jsme . Dostupnost: dle vhodného termínu výsadby . Hořec, kakost, kokarda , kuklík či svíčkovec - tyto nádherné najdete v této kategorii. Jejich latinský název začíná na písmeno G. Andělské křídlo jasmín je atraktivní, šířící se vinná réva s křovinatým zvykem. Zboží ze stejné kategorie - Zelený čaj jasmín . Kobold je kříženec ze skupiny velkokvětých kokard , přesto se jedná o velice kompaktní a hustě.


MOMENTÁLNĚ NENÍ V PRODEJI. NÁROKY NA SLUNCE ‎: ‎slunce BĚŽNÁ VÝŠKA ‎: ‎0. Výroba i prodej za nejlepší ceny přímo od výrobce, jedině od Poháry Bauer. Akce - 5Kč 4Kč. Tařička zahradní - prodej semen trvalek - okrasné rostliny semena.


OBI prodej pro podnikatele. Vysoká rostlina milující slunce a výhřevné polohy. Kvete od června do září. Místo prodeje : Brno-městoZměněno: dnes.


Firma Abrus Pohár se zabývá hlavně výrobou sportovních cen včetně vybavení, tj.

Paní Duničková se zabývá výrobou ozdobných medailí z kokard.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky