neděle 18. prosince 2016

Catering grilování

Pro plynulé obsluhování posuvných dveří ze dřeva nabízíme posuvné systémy v nejrůznějších provedeních. Jistě si mezi nimi vyberete takový, který bude . Chcete mít ve svém bydlení větší komfort a dokonalý pocit z otevřeného prostoru a nechcete mít např. SALU a HORST HERMANN.


Jednoduché a moderní jsou naše závěsné systémy pro posuvné dveře. Ideální řešení optimálního využití prostoru v místě vstupu na terasu a do zahrady.

Sklopně- posuvný systém umožňuje bez problému sklopit a posunout křídla . Posuvy na dveře se vyrábějí v barevných variantách stříbrný matný hliník, leštěná ocel, braun mat, černý mat. Při instalaci stavebního pouzdra se posuvné dveře zasouvají přímo do zdi. Posuvné systémy jsou tiché a nenápadné.


Zvýraznění mechaniky systému a tmavé barvy . Není to však jen šetření místa, čím systémy povýšily . Aby se posouvaly lehce, případně samy brzdily a nehrozilo žádné . Co chceme od posuvných dveří?

Rozličné způsoby otvírání a konstrukčních . Dokonale vyladěný funkční systém. Naše špičková a technicky vyspělá řešení jsou ideální pro . GEALAN-SMOOVIO - nový posuvný systém. Získejte nové prostory pro život. Obytný prostor je drahý a proto by ho mělo být optimálně využito.


Interiérové dveře ( 519) . Přídavná sada pro křídlo k systému Ares 3. Doplňková přídavná sada k systému Ares pro dodatečnou montáž. Nový posuvný systém se zdvihem od společnosti Schüco slučuje maximální efektivitu zpracování a montáže s nejvyššími nároky na komfort . Jednoduchý posuvný systém v provedení hliník elox pro posuvné jednokřídlé nebo dvoukřídlé dveře. VEKRA DYNAMIC - PSK Portály. Systémy posuvných dveří – TRIX ZERO. Paralelně posuvně – sklopné dveře.


Lehkost pohybu pro každou stavbu. Možnost uzavření křídla i zvenčí. Dostupné v plastových . AL program, posuvné systémy.

Zobrazit další kategorie Skrýt další kategorie. Hledáte kvalitní posuvné systémy ? Nabízíme posuvné dveře a HS portály pro všechny druhy objektů od komerčních přes rodinné, nízkoenergetické i pasivní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky