pondělí 19. prosince 2016

Bergamot olej

Citrus aurantium bergamia. Ulevte své mysli od nervového napětí, podrážděnosti či depresí. Pomáhá při nespavosti a zmírňuje úzkosti. Svěží ovocná, dřevito-bylinná vůně. Bergamot - éterický olej Hanus.


Typ vône: svieža, citrusová, sladkoovocná, slabo drevitobylinná vôňa.

Spôsob získania silice: lisovaním čerstvého oplodia za . Uvolňuje dýchací cesty . Podporí toho, kto má nedostatok sebaprijatia a bergamot sebalásky. Aromaterapeutické účinky: Olej je známý pro své povzbuzující, projímavé a antiseptické účinky. Farmaceuty bývá doporučován při nadýmání a křečích, . BIO BERGAMOT ml - Nobilis Tilia Svěží, sladce ovocná, dřevito-bylinná vůně.


Hlavné zložky: estery. Esenciálny olej z bergamotu vďaka antiseptickým a dezinfekčným účinkom zmierňuje horúčku a symptómy pri . Je antiseptický, podporuje trávenie, hojenie, zlepšuje dýchanie a znižuje horúčku.

PARFÉMOVÝ OLEJ - BERGAMOT 15ml ROLL-ON. SVĚŽÍ VŮNĚ CITRUSOVÝCH . CPTG Certifikovaná čistá terapeutická trieda ). Receptúra neobsahuje látky so zvýšenou penivosťou, preto je možné olej použiť aj do vírivých vaní. Má svetlo až tmavožlté sfarbenie a . Vôňa bergamontového oleja Vás uvoľní a zbaví starostí, u väčšiny ľudí vyvoláva úsmev.


Odličovací olej vhodný pro mastnou, smíšenou a mladou pleť. Důkladně čistí obličej a pomáhá zklidnit akné. Má sviežu, sladko ovocnú, drevobylinnú vôňu. Lahvička obsahuje prvotřídní bio éterický olej z bergamotu. Výborný pri nervovom napätí, . Pár kapek bergamotového oleje v aromalampě vám rozzáří každý den.


Má totiž povzbuzující a . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Vďaka svojim ukľudňujúcim vlastnostiam je jedným z najjedinečnejších. SUPER CENY s dopravou do druhého dne!


Středomořský bergamot je jiskřivou vůní s nádechem svěžího bergamotu s charakteristickou limetkovou vůní, kapkou citronu a růžového grapefruitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky