středa 2. června 2021

Žlutá voda v bazénu

Nízká úroveň – koroze kovů, podráždění pokožky a očí a destrukce celkové alkality. Ta může být buď zelená, mléčná nebo silně zakalená. Při zakalené vodě nejprve upravíme tvrdost vody , hodnotu pH a chloru.


Pokud tato úprava nevyřeší problém , . Vysoké pH, vysoká teplota bazénové vody , dešťová voda v bazénu, pyly v. Bazénová voda není průzračná, může mít mléčnou barvu, mírně nazelenalou.

Dále je nutné upravit pH vody do rozmezí – 3. V této fázi je voda obvykle mléčně kalná a je třeba z ní všechny nečistoty mechanicky odstranit. Naberte sílu po namáhavém cvičení ve vířivce. Vody ve vířivkách mají vyšší teplotu než domácí venkovní bazény a teplejší voda pak snižuje jejich účinnost.


Navíc při použití přípravku do bazénu může dojít ke . Dodržujete všechny zásady, které mají udržet vodu ve vašem bazénu průzračně čistou, pravidelně měníte filtraci . Zakalena-voda-v-bazen. H vody se může měnit v závislosti na zatížení, srážkách a použité dezinfekci.

Maskovač tvrdosti zabrání mléčnému zákalu do doby, než napustíte novou vodu. Máte vodu ve Vašem bazénu přechlorovanou a nevíte jak snížit množství chloru? Stává se velmi často,. Mléčná voda v bazénu 18. Ta je důsledkem toho, že je voda zelená, kalná, neprůzračná.


Zde je postup na odstranění: Zkontrolujte příslušným testerem hodnotu pH, aby . Co dělat, když je voda kalná? To se někdy stává po zimě, ale i během léta. Náprava je jednoduchá: do vody vmícháme flokulant, který kal . Aby byla voda v bazénu nebo vířivce čistá, je nutné ošetřovat ji. Má-li voda správné hodnoty pH i chloru, a přesto je kalná, je nutné ji vyčistit . Jak se zbavit zakalené vody v bazénu s použitím značkové chemie Laguna.


Více o použitých produktech. Máme bazén s pískovou filtrací. Tato nevzhledná linka . Léta nebyl s vodou žádný problém. Nyní se nám během dnů voda tak nějak mléčně zakalila.


Nejčastější příčinou mléčné vody v bazénu je vysoké pH.

Snížíme ho přípravkem CTX 10. Zelená voda v bazénu je . Nepoužívejte vířivku , pokud je teplota vody vyšší než °C. Přetékající voda z vířivky může způsobit značné nepříjemnosti, proto je nutné v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky