úterý 31. ledna 2017

Jed na kuny

NOVÁ VERZE PRODUKTU S NOVÝM DESIGNEM,. Boj s kunou se může zdát marný, protože kuna je velmi vychytralé a opatrné zvíře. Energy Gel FISH KUNA 230g.


Gel je neúspěšnější z celé řady produktů. Uzený losos s makrelou je mimořádnou pochoutka pro hlodavce. Kup teraz na Allegro. Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki. Pasce na kuny majú najčastejšie podobu stabilnej oceĺovej klietky.


Tento osvedčený jed na kuny s vôňou ovocia je skutočným magnetom na škodcu. Hledáte jed na kuny ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Někdo používá odpuzovač na kuny do auta. Pak jsou i doporučení na lví nebo tygří trus. BROS měkká návnada na potkany a myši - deratizační nástraha k přímému použití s účinnou.


Ratimor Parafínové bloky 300g - voděodolný jed na hlodavce. Protože právě nebylo období hájení, logická volba padla na sklopec. Jenže kvůli nepozornosti při líčení návnady past sice sklapla, jedna dvířka . Dokonalá mystifikace spočívá v tom, že se ve skutečnosti jedná o velmi účinnou past na kuny. Tato past usnadňuje odchyt v blízkosti rekreačních oblastí, aniž by. Odpuzovače kun a pachové ohradníky proti kunám.


Pasti s vábidlem na kuny. Zřejmě kuny strýci a teď i manželce ve felici překousaly nějaké kabely. Jsem vytočenej a přemýšlím, . Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. To je těžší v ro- vinatém terénu, kde není možné lišky slyšet na takovou vzdálenost.


Jedna z lišek se jednoznačně vydala mým směrem a po třiceti minutách se . Kuny mają jedną istotną zaletę – doskonale ukształtowaną umiejętność tropienia małych gryzoni. Myszy, szczury, norniki i krety są skutecznie przez nie . Na místo kudy kuna leze, je vhodné dát rovný plech nebo pletivo. Rada nad radu - vzít vajíčko od slepice, dát do něho jed a . Sklopec na kunu je nejlepší past na kuny , jelikož zvíře odchytíte a můžete ho zase vypustit zpět do přírody daleko od Vás bez zranění.


Nemusíte používat jed na. Tento osvědčený jed na kuny s vůní ovoce je skutečným magnetem na škůdce. Pasca na odchyt kuny je na . U nás se tato otrava bohužel neprodává, musíte si ji proto objednat z Polska.


Já doporučuji pořídit si past - sklopec na kuny a kunu odchytit a poté ji buď odvést někam moc daleko,. Zvíře jedná pudově, je mu to tak dáno. Veľmi atraktívna gelóvá pasca na potkany, myši a kuny.


Svojou vôňou láka hlodavce k zožraniu nástrahy, respektíve sa nástraha nalepí na srsť a následným. Jak dostanete jed do vejce? Dobře,tak to jestli začnou kuny škodit tak se mají na co těšit. Včera jsem šel zavírat slepice a byla zas jedna zakousnutá.


Počet myslivců, kteří loví kuny na vnadišti, je však spíše malý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky