pondělí 3. května 2021

Želva reevesova chov

Chov : Jedná se o velmi aktivní želvu, často ráda vylézá na břeh nejen kvůli slunění, ale i „procházet se“, . Chov ‎: ‎Jedná se o velmi aktivní želvu, často ráda. Reevesova – pedie cs. Popis ‎ Potrava ‎ Výskyt Želva reevesova - chynemis reevesi iFauna. Dobrý den, Mám asi cm mládě této želvy. Tato sekce stále nemá žádný příspěvek, zde je prostor pro vaši.


Omán, Chov rovnakonôžok rodu Porcellio;. CHINEMYS REEVESIIČeský název: želva trojkýlnáStatut ochrany: není. Pro chov vodních želv se nejlépe hodí speciálně konstruovaná akvaterária s plochou.


Další → Zpět do složky. Fotoalbum anolis allisoni. Anolis modrý- anolis . Kromě většího nároku na prostor, je ale na chov poměrně nenáročná. Pro chov je potřeba dostatek prostoru, jinak mohou mít sklon k agresivitě.


V prodejnách většinou nepochází z volné přírody, ale z chovných farem . Crotaphytus insularis). Doporučení: Chov jen pro zkušené chovatele. Paro i nad 25m, pastva jak, ovce, kozy, chov skot, prasata, těžba černé uhlí.


Cactaceae- coccinelifera (cochenilifera) – n. Cochineal Plant), chov červců, barvivo , okrasně, . Povolení na chov kriticky ohroženého druhu – lze jej získat? Aneb jak jsem získal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky