středa 21. října 2020

Zahradní traktor diesel

Zahradní traktor diesel

Jediný zahradní traktor s DIESELOVÝM motorem v této cenové relaci v naší nabídce! Využijte a objednejte co nejdříve - traktůrek německého výrobce MTD. Dům a zahrada - Zahradni traktor bazar. Vybírejte z 4inzerátů.


Zahradní traktor diesel

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete . Je osazen špičkovým dieselovým , vodou chlazeným motorem . Navazujeme na tradici Agrostroje Prostějov - vyrábíme zahradní traktory , malotraktory a přídavná zařízení. Nabízíme i bazarové nebo předváděcí stroje za.


Prodám krásný zahradní traktor Countax Diesel s uzávěrkou diferenciálu,najeto jen 2mth. Yanmar s tlakovým mazáním-velmi malá . Každý zahradní traktor Honda má široké příslušenství k celoročnímu⛄ použití. Funkce postavení umožňuje po provedené práci nastavit zahradní traktor do. Zimní využití zahradního traktoru.


Jednička mezi našimi komunálními sekacími traktory. Díky profesionálnímu. Profi zahradní traktor Kubota 3V, diesel. Kontejner malých traktorů vyložen! Tento model se zadním výhozem a sběrem materiálu má robustní plně . Dieselový komunální traktor X950R pro profesionální použití.


SAE: 1(1kW) HP Kapacita . ZAHRADNÍ TECHNIKA - BCS Jednoosé traktory BCS Jednoosý. HP do 1HP), dle druhu práce s benzínovým nebo dieselovým motorem. Je ve velmi dobrém stavu.


Zahradní traktor Iseki SGR je vybaven tříválcovým dieselovým motorem o výkonu HP. Sektor vody a životního . John Deere: komunální traktory, terénní vozidla, travní sekačky, zemědělské traktory. Sekací traktory 2nabídek, podívejte se na inzeráty na prodej nových a ojetých sekacích traktorů zahradní traktor — Autoline Česko.


KUBOTA včetně příslušenství. Jedná se o multifunkční sekačku s dieselovým motorem o výkonu kW, . Jediný dieselový sekací traktor v této cenové kategorii. Dieselová varianta nejprodávanějšího modelu značy Wisconsin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky