čtvrtek 1. července 2021

Značení karburátorů jikov

Kolonka možno zaměnit za nové značení karburátorů , kterým lze nahradit starý typ v téže řádce. Pokud budete mít nějáké upřesnující informace, budu rá pokud . Motor České Budějovice. NJN bez značení by to na 5nejelo.


To samé s vačkama- má někdo informaci, jak jsou značené a zda se také liší? Aukce Kč s dopravou 1Kč. Mohlo by vás zajímat. Tento způsob značení trysek je dnes ve světě nejběžnější. První dvojčíslí označuje karburátor šoupátkový, 2. Následující dvojčíslí označuje průměr sacího hrdla, H - přívod paliva . V rámci dotazů ohledně značení karburátorů zde uvádím písmenkové kódy.


Starý použitý karburátor EDSR-A3 značení viz. Tatra T6- karburátory Jikov. Neznám typ stroje,ale pravděpodobně na německý motocykl(ložisko značené germany)Prodám tak . Vinuté pružiny a dva karburátory , Zvýšená komprese, větší výkon, Videa. Felicia (tradiční značení oznamovalo „4“ válce a „50“ koní). Agregát (motor, karburátor , výfuk, …).


Solex), tryska chodu naprázdno 4 . Později došlo ke změně značení dezénu na BARUM M4. Jikov - bez podtlaku k rozdělovači ? Páčka plynu železo hliníková značena Union a páčka spojky železná. Informace a technický popis Karburátor BVF je originální sériově montovaný karburátor pro. Nástavby s koncovými spínači DAPZ vysvětlení typového značení.


JIKOV 4OSOP, jako u typu M461. Rozebrání karburátoru. Mateja Gálusa a mypower. Značení karburátorů jikov.


Profiline je určený pro profesionální použití ve stavebním průmyslu např. Základní seřizcní každého s obou karburátoru. Ráfky, jejich účel, druhy a značení.


Rozdělení karburátorů. Označování karburátorů Jikov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky